7. Međunarodna konferencija o razvoju industrijskog inžinjeringa

7 International Conference

Ured za NIR
Tel: 035 300 528
e-mail:nir@untz.ba
Tuzla, 29.06. 2022.god.


7. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O RAZVOJU INDUSTRIJSKOG INŽINJERINGA
24-25.11.2022., Terme Šmajerske Toplice, Slovenija


Fakultet za industrijski inžinjering u Novom Mestu, Slovenija, organizator je konferencije pod nazivom „7th International Conference on the Development of Industrial Engineering“ koja će se održati 24. i 25.11.2022. godine u Termama Šmajerske Toplice, Slovenija.

Zadatak konferencije je istražiti i implementirati međunarodne prakse s naglaskom na saradnju preduzeća i visokoškolskih ustanova. Cilj je osigurati ujednačenost razvojnih tendencija sve većim potrebama za ključnim djelatnicima iz tehničkih i industrijskih područja što bi posljedično dovelo do usklađivanja potreba tržišta rada, razvoja poslovanja, ekonomske konkurentnosti, a posljedično i potreba društvenog i kulturnog okruženja.

Konferencija obuhvata nekoliko tematskih sekcija i okupiće predstavnike vodećih industrijskih korporacija, istraživačkih instituta kao i visokoškolskih ustanova iz Slovenije i inostranstva.

Više informacija o konferenciji, uključujući rokove i upute za prijavu sažetaka i radova, možete preuzeti na linku: http://www.fini-unm.si/en/international-conference/registration/