Današnjim sesijama završen je projekat UNTZ TALKS

Danas, u 10,00 sati Fakultet za tjelesni odgoj i sport imao je priliku promovirati svoj fakultet svojim budućim studentima. U Amfiteatru ovog fakulteta učenici su slušali: prof. dr. Edina Užičanina, prodekana za nastavu, studenticu Lejlu Goletić i našeg uspješnog alumnistu Nevresa Muminovića. Medicinski fakultet zatvorio je ovogodišnji projekat UNTZ TALKS. Poprilično velikom broju mladih posjetioca obratili su se: dr. med. sc. Melisa Lelić, prodekan za nastavu i studentska pitanja, doc. dr. med. sc. Predrag Jovanović, uspješni alumnista, kao i naš student treće godine medicine Amer Hadžinurbegović.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 11.04.2022. god.

 

UNTZ TALKS - Fakultet za tjelesni odgoj i sport

 

Danas, u 10,00 sati Fakultet za tjelesni odgoj i sport imao je priliku promovirati svoj fakultet svojim budućim studentima. U Amfiteatru ovog fakulteta učenici su slušali: prof. dr. Edina Užičanina, prodekana za nastavu, studenticu Lejlu Goletić i našeg uspješnog alumnistu Nevresa Muminovića.

 

Učenicima se obratio prof. dr. Edin Užičanin upućujući ih na neke osnovne pojedinosti vezane za ovaj fakultet, kao i način polaganja prijemnog ispita. O svojim iskustvima studentica Goletić ohrabrila je buduće studente kazajući kako sa ovim fakultetom imaju priliku konstantno biti u komunikaciji sa ljudima. Naš uspješni alumnista Muminović podijelio je svoja iskustva tokom studiranja ali govorio je i o uspjesima koje je postigao po završetku studija.

 

Nakon održane sesije, učenici su se upoznali sa praktičnom nastavom koja se izvodi na ovom fakultetu.

 

UNTZ TALKS - Medicinski fakultet

 

Medicinski fakultet zatvorio je ovogodišnji projekat UNTZ TALKS. Poprilično velikom broju mladih posjetioca obratili su se: dr. med. sc. Melisa Lelić, prodekan za nastavu i studentska pitanja, doc. dr. med. sc. Predrag Jovanović, uspješni alumnista, kao i naš student treće godine medicine Amer Hadžinurbegović.

 

Sesija je bila razgovornog karaktera, pa se i učenici nisu suzdržavali da postavljaju pitanja. Naši govornici ponudili su im brojne informacije vezane za fakultet, način polaganja primjenog ispita, način studiranja na Medicinskom fakultetu, ali govorili su i o svojim brojnim iskustvima i uspjesima koji su ih motivirali i ohrabrili za buduće važne odluke u njihovom životu.

 

Ovim je i završen projekat UNTZ TALKS, ali sve dosadašnje sesije moći ćete pratiti u obliku videozapisa na našim društvenim mrežama.

 

Posjetite nas i otkrijte zašto studirati na Univerzitetu u Tuzli.

 

Vezani članci:

Univerzitet u Tuzli zvanično otvorio svoja vrata 

Budući studenti