Fakultet sa bogatom tradicijom naučno-istraživačkih aktivnosti  – EDUKACIJSKO – REHABILITACIJSKI FAKULTET

Univerzitet u Tuzli - Radio Kameleon - Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Univerziteta u Tuzli je visokoškolska ustanova koja obavlja djelatnost visokog obrazovanja i naučno-istraživačkog rada. Fakultet ima uspostavljenu naučno-istraživačku, edukacijsku i stručnu saradnju sa većim brojem srodnih fakulteta u regionu, Evropskoj uniji i šire. Intenzivno radi na implementaciji bolonjskih principa za visoko obrazovanje i na osiguranju kvaliteta nastavnog procesa i naučno-istraživačkog rada.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 22.04.2022. god.

 

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Univerziteta u Tuzli je visokoškolska ustanova koja obavlja djelatnost visokog obrazovanja i naučno-istraživačkog rada.

 

Fakultet ima uspostavljenu naučno-istraživačku, edukacijsku i stručnu saradnju sa većim brojem srodnih fakulteta u regionu, Evropskoj uniji i šire. Intenzivno radi na implementaciji bolonjskih principa za visoko obrazovanje i na osiguranju kvaliteta nastavnog procesa i naučno-istraživačkog rada.

 

Razgovaramo sa profesoricom Amelom Teškeredžić o uslovima upisa, usmjerenjima koja nudi fakultet, uslove obrazovanja, te mogućnosti zaposlenja nakon studiranja.

 

Pogledajte cijeli razgovor:

 

 

 

 

Sve dodatne informacije o studijskim odsjecima, predmetima koji se izučavaju, nastavnicima koji rade na Fakultetu, kao i testove za prijemne ispite možete pronaći na web stranici Fakulteta

 

Izvor:

https://www.facebook.com/radio.kameleon/videos/2487608521370653

 

Vezani članci:

BUDUĆI STUDENTI