Ljetni univerzitet u Tuzli završio prve aktivnosti

Univerzitet u Tuzli - Ljetni univerzitet - LJUT 2022

U subotu, 2.7.2022., održane su sportske aktivnosti u sklopu programa Ljetni Univerzitet u Tuzli. Učesnici Balkanijade započeli su futsal i basket turnir na Kampusu Univerziteta u Tuzli, turnir u odbojci na pijesku na Panonici, i turnir u stolnom tenisu u Sportskoj dvorani Fakulteta za tjelesni odgoj i sport. Nakon ovih aktivnosti, održan je koncert Amela Ćurića na krovu Tuzlanke. U nedjelju, 3.7.2022, nastavljene su sportske aktivnosti od prethodnog dana, roštiljada , malonogometni turnir zaposlenika Univerziteta u Tuzli i Artistička radna akcija „Ja sam LjUT“.

-.-.-.-.-

Ured za  međuuniverzitetsku saradnju 
u zemlji i inostranstvu
Tuzla, 04.07.2022. god.

 

U subotu, 2.7.2022., održane su sportske aktivnosti u sklopu programa Ljetni Univerzitet u Tuzli. Učesnici Balkanijade započeli su futsal i basket turnir na Kampusu Univerziteta u Tuzli, turnir u odbojci na pijesku na Panonici, i turnir u stolnom tenisu u Sportskoj dvorani Fakulteta za tjelesni odgoj i sport.

 

Univerzitet u Tuzli - Ljetni univerzitet - LJUT 2022

 

Nakon ovih aktivnosti, održan je koncert Amela Ćurića na krovu Tuzlanke, gdje su učesnici ali i svi gosti mogli da uživaju u zabavnoj večeri koju je organizovao LJUT.

 

Univerzitet u Tuzli - Ljetni univerzitet - LJUT 2022

 

U nedjelju, 3.7.2022, nastavljene su sportske aktivnosti od prethodnog dana, gdje je održano polufinale i finale te roštiljada na kojoj je bila upriličena dodjela pehara i priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima. 

 

 

Također u okviru LJUT-a održan je i malonogometni turnir zaposlenika Univerziteta u Tuzli, i Artistička radna akcija „Ja sam LjUT“.

 

Univerzitet u Tuzli - Ljetni univerzitet - LJUT 2022

 

U ponedjeljak, 4.7.2022. bit će upriličeno otvorenje gdje će učesnici i gosti imati priliku slušati predavanje prof. dr. Boruta Peterlina. Također, održati će se i radionica o bioinžinjeringu, a navečer na Kampusu Univerziteta u Tuzli održat će se predstava „Gretica str. 89“.

Još mnogo zanimljivih sadržaja u okviru LJUT-a moći ćete pratiti na našem web-u i društvenim mrežama.

 

Više fotografija sa ovih aktivnosti moći ćete pogledati na:

https://unastoriastudio.smugmug.com/LJUT-FOTOGRAFIJE/FOTOGRAFIJE/LJUT-PRVI-DAN/

https://unastoriastudio.smugmug.com/LJUT-FOTOGRAFIJE/FOTOGRAFIJE/Amel-Curic-koncert/

https://unastoriastudio.smugmug.com/LJUT-FOTOGRAFIJE/FOTOGRAFIJE/LjuTdrugi-danmediji/

https://unastoriastudio.smugmug.com/LJUT-FOTOGRAFIJE/FOTOGRAFIJE/LjuTdrugi-dan/

 

        

 

 

Vezani članci:

27. Ljetni univerzitet u Tuzli

LJUT 2022

 

“Zabavno veče LJUT-a”

Artistička radna akcija “Ja sam LJUT”