Natječaj – Žena i intelektualno vlasništvo u susret svjetskom danu intelektualnog vlasništva

KABINET REKTORA
Tuzla, 10.04.2023. god.

 

Institut za intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine u saradnji s projektom „EU Podrška pravima intelektualnog vlasništva u BiH“ objavio je javni natječaj za vizuelni i/ili tekstualni prikaz teme “Žena i intelektualno vlasništvo: Unaprjeđenje inovacija i kreativnosti”.

Cilj ovog natječaja je promoviranje i podizanje svijesti o važnosti žena u području intelektualnog vlasništva te poticanje kreativnosti i inovacija među ženama.

Prijave se mogu podnijeti za vizualni prikaz u obliku slike, ilustracije, grafike ili infografike, ili tekstualni prikaz u obliku eseja, članka ili kratke priče. Prijave mogu biti na bosanskom, hrvatskom, srpskom ili engleskom jeziku.

Na natječaj se mogu prijaviti svi građani BiH, koji su na datum zatvaranja ovog poziva (12.4.2023.) starosti između 18 i 35 godina. Prijave se mogu podnijeti pojedinačno ili u grupi.

Tri najbolja rada bit će nagrađena nagradom, tabličnim kompjuterom Samsung Galaxy Tab A8 SM-X200/64GB, i objavljeni na web stranici Instituta za intelektualno vlasništvo BIH.

Rok za podnošenje prijava je 12.4.2023. godine, a pobjednici će biti objavljeni do 22.4.2023. godine. Autorima pobjedničkih radova, nagrade će biti uručene na događaju obilježavanja svjetskog dana intelektualnog vlasništva 26.4.2023. godine u Mostaru.

Institut za intelektualno vlasništvo BIH poziva sve zainteresirane da se prijave na ovaj natječaj i pokažu svoju kreativnost i inovativnost na temu “Žena i intelektualno vlasništvo: Unaprjeđenje inovacija i kreativnosti”. Više informacija je dostupno na linku.