Obavještenje: Deloitte nudi priliku studentima da postanu Student Brand Ambasadori (za studente)

 

 

Ured za međuuniverzitetsku saradnju
u zemlji i inostranstvu
Tuzla, 17.10.2022. godine

 

 

Dragi studenti,

 

Zaprimili smo obavještenje od Deloitte BiH pod nazivom Postani Deloitte Student Brand Ambassador!, a koji vam u cjelosti prenosimo u nastavku. Za sve informacije, molimo vas da se direktno obratite kontakt osobi iz Deloitte BiH, Uni Karabeg, na email: ukarabeg@deloittece.com ili na broj telefona 062 / 082 799.

 


Kontakt: Una Karabeg

Marketing Koordinator

Mob: +387 (0)62082 799

Email: ukarabeg@deloittece.com


 

Postani Deloitte Student Brand Ambassador!

Deloitte Student Brand Ambassador je program namijenjen studentima sa različitih državnih i privatnih univerziteta u našoj zemlji da se priključe timu mladih profesionalaca koji će predstavljati Deloitte na svojim univerzitetima.

Mi znamo da niko ne poznaje vaše univerzitete onako dobro kako ih poznajete vi, i zato želimo dati upravo vama priliku da postanete poveznica između studentskog svijeta i svijeta biznisa.

 

Ova prilika je za tebe ukoliko:

  • Trenutno studiraš na dodiplomskom ili diplomskom studiju
  • Voliš učestvovati na eventima, okupljanjima i različitim aktivnostima
  • Bivši/a si ili trenutni/a član/ica različitih organizacija i/ili studentskih klubova
  • Imaš odlične komunikacijske, interpersonalne i vještine javnog govora
  • Prijateljski si nastrojena, pristupačna i otvorena osoba
  • Aktivan/na si na društvenim mrežama i poznaješ kako funkcionišu

 

Šta Deloitte Student Brand Ambassador radi?

  • Učestvuje u organizaciji i implementaciji događaja koji povezuju Deloitte i univerzitet
  • Promoviše aktivne prilike za zaposlenje i praksu u Deloitteu na univerzitetu
  • Učestvuje u treninzima i integracijskim sastancima koje organizuje Deloitte
  • Predstavlja prilike u Deloitteu na različitim sajmovima
  • Učestvuje u kreiranju podkasta i foto i video materijala

 

Deloitte ti pruža sljedeće:

  • Priliku za praksu ili zaposlenje po završetku programa
  • Učešće u različitim Deloitteovim aktivnostima
  • Podrška prilikom pisanja univerzitetske teze i radova na univerzitetu
  • Priliku za umrežavanje sa profesionalcima i studentima sa drugih univerziteta
  • Pismo preporuke

 

Ovo ti zvuči zanimljivo?

 

Prijavi se na linku: https://apply.deloittece.com/en_US/careers/JobDetail/Deloitte-Student-Brand-Ambassador/6665

 

Deloitte Student Brand Ambassador program će ti zasigurno pomoći da se izgradiš na ličnom i profesionalnom nivou, dozvoljavajući dovoljno fleksibilnosti za sve univerzitetske obaveze. Ukoliko ste spremni za studentsko iskustvo obogaćeno iskustvom u internacionalnoj kompaniji – okruženju koje potiče profesionalni razvoj i iskorištavanje potencijala za brže napredovanje u karijeri, ne propustite priliku da se priključite timu ambicioznih i komunikativnih studenata spremnih da zajedno sa nama kreirate utjecaj u društvu.

 

Deloitte se odnosina Deloitte Touche Tohmatsu Limited, skraćeno DTTL, imrežunjegovihčlanovai s njimapovezanihsubjekata (zajednički „organizacijaDeloitte“). DTTL („Deloitte Global“) i svaki njegov član i njegovi povezani subjekti su pravno odvojeni i samostalni subjekti, koji se ne mogu međusobno obavezivati na određene radnje u odnosunatrećestrane. DTTL i svi njegovi povezani subjekti odgovorni su isključivo za vlastita, a ne međusobna, djela i propuste. Usluge klijentima ne pruža DTTL. Detaljanopis DTTL-a i njegovih članova možete pronaći na adresi www.deloitte.com/ba/o-nama.

Deloitte je vodeći globalni pružatelj usluga revizije i savjetovanja, finansijskog savjetovanja, savjetovanja u području upravljanja rizicima te poreznih  ipovezanih usluga. Naša globalno povezana mreža članova i povezanih subjekata u preko 150 zemalja i teritorija (zajednički „organizacija Deloitte“) pruža svoje usluge četirima od pet poslovnih subjekata uvrštenih u popis 500  vodećih društava prema izboru časopisa “Fortune” (Fortune Global 500®). Saznajtev iše o načinuna koji oko 345 000 Deloitteovih stručnjaka daje svoj bitan doprinos na linku www.deloitte.com.

U Bosni i Hercegovini usluge pružaju Deloitte d.o.o. Sarajevo i Deloitte Advisory Services d.o.o., Sarajevo sasvojim podružnicama Deloitte d.o.o. Sarajevo – Podružnica Banja Luka i Deloitte Advisory Services d.o.o., Sarajevo – Podružnica Banja Luka pod zajedničkim nazivom „Deloitte Bosna i Hercegovina“, subjekti povezani pod krovnim društvom Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Bosna i Hercegovina je međuvodećimpružaocimaprofesionalnihusluga u zemlji, koje obuhvataju usluge revizije i savjetovanja, poslovnog savjetovanja, finansijskog savjetovanja, savjetovanja u području upravljanja rizicima te porezne i povezane usluge koje pruža više od 100 domaćih i specijaliziranih inostranihstručnjaka.

© 2022. Za informacije, molimokontaktirajte Deloitte Bosna i Hercegovina.