OBJAVA POZIVA ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA UČEŠĆE NA HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2021. GODINE (studenti)

Dragi studenti,

 

Na adresu našeg Ureda stigao je poziv od strane Humanity in Action BiH, a koji vam u cjelosti prenosimo u nastavku. Za sve informacije, molim vas da se direktno obratite ovoj organizaciji.  

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA UČEŠĆE

NA HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2021

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave studenata_tica na učešće na virtualnom ljetnom programu o ljudskim pravima koji organizuju Humanity in Action uredi u Amsterdamu i Sarajevu (1. juni – 23. juni. 2021. godine), te na ljetni program koji organizuje Humanity in Action ured u Kopenhagenu koji će se održavati dijelom online i dijelom u Kopenhagenu uživo (1. juni – 4. juni & 21. juni – 23. juni 2021. (online) i 9. august – 28. august 28 2021. (u Kopenhagenu).

Huma

 

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente_ice dodiplomskog studija, Master studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

 

Naši interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 130 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

 

Poziv za prijave otvoren je do 14. februara 2021. godine putem online aplikacije. Budite jedan od studenata_tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!

 

 

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite mail na bosnia@humanityinaction.org.

 

Promo poster pogledajte OVDJE.