Održan Erasmus+ info dan na Univerzitetu u Tuzli

Održan Erasmus+ info dan na Univerzitetu u Tuzli

Ured za međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Tuzli uz saradnju Erasmus+ Nacionalne kancelarije održali Erasmus+ info dan. Događaj su otvorili Suad Muhibić, direktor Nacionalne Erasmus+ kancelarije u BiH i prorektorica za međuuniverzitetsku saradnju u zemlji i inostranstvu.

-.-.-.-.-

Ured za međuunverzitetsku saradnju
u zemlji i inostranstvu
Tuzla, 06.01.2022.godine

 

Ured za međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Tuzli uz saradnju Erasmus+ Nacionalne kancelarije održali Erasmus+ info dan. Događaj su otvorili Suad Muhibić, direktor Nacionalne Erasmus+ kancelarije u BiH i prorektorica za međuuniverzitetsku saradnju u zemlji i inostranstvu. Otvoren je novi Erasmus+ poziv, te je tim povodom direktor Suad Muhibić održao radionicu pod nazivom ‘’ Kako pripremiti uspješan Erasmus+ projektni prijedlog?’’

 

Tim povodom održana je prezentacija na kojoj su predstavljene Erasmus+ mogućnosti, instrukcije za prijavu, savjeti za pripremanje dokumenata, kao i šta raditi nakon što dobijemo informaciju da smo odabrani za mobilnost. Nakon toga organizovana je sesija pitanja i odgovoran na kojoj smo pokušali odgovoriti na sve upite oko mobilnosti i pripreme projektne prijave.

 

Održan Erasmus+ info dan na Univerzitetu u Tuzli