Održan info dan na Univerzitetu u Tuzli povodom završetka Erasmus+ INTERBA projekta

 

INTERBA info dan održan je 14.11.2023. godine na Univerzitetu u Tuzli povodom završetka Erasmus+ projekta “INTERnationalization at Home: Embedding Approaches and Structures to Foster Internationalization at Western Balkans (INTERBA)” u kojem je učestvovao i Univerzitet u Tuzli kao jedan od partnera. Više detalja o INTERBA projektu dostupno je na sljedećem web linku https://interbaproject.com/.


Na info danu predstavljene su glavne informacije o projektu INTERBA i postignutim rezultatima kao i planu održivosti projekta nakon njegovog završetka. Voditelj INTERBA projekta na Univerzitetu u Tuzli, Prof. Dr. Elvis Ahmetović, se zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji INTERBA projekta i na bilo koji način doprinijeli aktivnostima koje se realizirane u sklopu projekta.

 

Detalje info dana možete pogledati u videu na YouTube kanalu Radio Televizije Tuzlanskog kantona (RTVTK) https://www.youtube.com/watch?v=P7CwrAeJjZk i također kratkom videu dostupnom na YouTube kanalu https://www.youtube.com/watch?v=u5LPptECNEo.

 

UNIVERZITET U TUZLI

Održan info dan na Univerzitetu u Tuzli povodom završetka Erasmus+ INTERBA projekta