Održana radionica o “Erasmus+ mogućnostima u oblasti stručnog obrazovanja i obučavanja (VET) i visokog obrazovanja”

Univerzitet u Tuzli - Održana radionica o "Erasmus+ mogućnostima u oblasti stručnog obrazovanja i obučavanja (VET) i visokog obrazovanja"

U petak 10.03.2023.godine održana je radionica pod nazivom ”Erasmus+ mogućnostima u oblasti stručnog obrazovanja i obučavanja (VET) i visokog obrazovanja” u organizaciji Ureda za međuuniverzitetsku i međunarodnu saradnju i Ureda za NIR Univerziteta u Tuzli, a u saradnji sa Erasmus+ kancelarijom iz Sarajeva.

-.-.-.-.-

Ured za međuuniverzitetsku i međunarodnu saradnju
Ured za NIR
Tuzla, 24.03.2023.godine

 

U petak 10.03.2023.godine održana je radionica pod nazivom ”Erasmus+ mogućnostima u oblasti stručnog obrazovanja i obučavanja (VET) i visokog obrazovanja” u organizaciji Ureda za međuuniverzitetsku i međunarodnu saradnju i Ureda za NIR Univerziteta u Tuzli, a u saradnji sa Erasmus+ kancelarijom iz Sarajeva. Radionici su prisustvovali profesorice i profesori Tehnološkog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli i nastavnici srednjih škola Tuzlanskog kantona. Na radionici se razgovarali o mogućnostima apliciranja na Erasmus+ projekte, te na koji način se uključiti u Erasmus+ projekte.

U nastavku možete pogledati prezentacije: 

Kako učestvovati u Erasmus+ akcijama?

Izgradnja kapaciteta u oblasti Stručnog obrazovanja i obučavanja CB VET

Erasmus+ actions in the field of Higher Education

 

Održana radionica o “Erasmus+ mogućnostima u oblasti stručnog obrazovanja i obučavanja (VET) i visokog obrazovanja”