Poziv na 8. Internacionalnu naučnu konferenciju “Ekonomija integracija” – ICEI 2023

ICEI logo

 

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas da pratite i prisustvujete 8. internacionalnoj naučnoj konferenciji “Ekonomija integracija” – ICEI 2023, koja će se održati 7-8. decembra 2023. godine u Hotelu Mellain u Tuzli.

Konferenciju, čija je centralna tema „Održiva ekonomija i turizam na putu ka pridruživanju Evropskoj Uniji“, organizuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli u koorganizaciji sa šest fakulteta iz regije, uključujući Ekonomski fakultet Univerziteta J. J. Strossmayera u Hrvatskoj, Ekonomski fakultet i Poslovnu školu Univerziteta u Mariboru u Sloveniji, Beogradsku bankarsku akademiju, Ekonomski fakultet u Podgorici u Crnoj Gori, Ekonomski fakultet u Prilepu Univerziteta „Sv. Kliment Ohridski“ u Makedoniji te Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

Na ICEI 2023 konferenciji, učesnici će imati priliku da prisustvuju nizu uzbudljivih sesija, uključujući:

  • Plenarna sesija – Sesiija dekana;
  • Specijalna sesija – Umjetna inteligencija u obrazovanju i istraživanju;
  • Naučno istraživačke sesije;
  • Studentska sesija – “Kretanje kroz haos: Upravljanje projektima u doba start-up-a”;
  • Biznis forum – Pet panela sa preko 25 panelista.

Ove sesije predstavljaju različite teme i pristupe, od akademskih diskusija do praktičnih primjena u industriji i obrazovanju.

Pridružite nam se na prestižnom događaju godine – 8. internacionalnoj naučnoj konferenciji “Ekonomija integracija” – ICEI 2023, gdje će vas vodeći medijski pokrovitelji poput BHRT – Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, RTV TK – Radiotelevizije Tuzlanskog kantona, RTV Slon, RTV7 – Medijskog servisa grada Tuzle i Radio Kameleon Tuzla voditi kroz svijet održive ekonomije i turizma na putu ka Evropskoj Uniji.

Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog iskustva, kojim vam Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli u saradnji sa partnerskim fakultetima pruža priliku da budete u središtu zbivanja, informisani o najnovijim trendovima i dostignućima u svijetu održive ekonomije i turizma.

Očekuje vas bogatstvo znanja, inspirativni govornici i nezaboravna iskustva. Zaplovite s nama u svijet mogućnosti koje ICEI 2023 nudi!

Više informacija o ICEI 2023 na linku: www.icei.ba

 

Registracija učesnika vrši se putem linka:

Registracija ucesnika

EKONOMSKI FAKULTET