Poziv na YouthSpeak Forum

Ured za međuuniverzitetsku saradnju 
u zemlji i inostranstvu
Tuzla, 17.06.2021. god.

 

Želiš karijerni napredak ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj je do sada okupio preko 500 mladih ljudi iz BiH i ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.

Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti realizovan 19.06.2021. god. u periodu od 10:00 do 16:00h putem interaktivne platforme Hopin.


Sajamski koncept prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Nudimointeraktivan i zanimljiv sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema
njihovim ličnim preferencijama. Na ovaj način bi mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.

Pravo učešća imaju mladi koji imaju za cilj da napreduju, razviju svoje potencijale i postanu dio tržišta rada s obzirom na to da će kroz Forum imati priliku da upoznaju partnerske kompanije i od istih naučiti nešto o poslovnom svijetu u BiH, a i direktno komunicirati sa njima.

Zato popuni prijavu i poslušaj inspirativne priče od lidera u tvojoj zajednici.


Email: ajdin.salihovic@aiesec.net / Web: www.aiesec.ba / Kontakt broj: +387 62 004 654

Prijave traju do 18.06.2021. godine.

Duguješ sebi sjajno iskustvo! Vidimo se na YouthSpeak Forumu!

Sve detaljne informacije možeš pronaći na našim Facebook i Instagram profilima
(@youthspeak.bih)

Link za prijave: https://hopin.com/events/youthspeak-forum-2021-online

Više informacija