Poziv za učešće na Humanity in Action PDVIAGMM programu

Humanity in Action BiH desetu godinu zaredom organizuje projekat “Poticanje demokratskih vrijednosti i aktivnog građanstva među mladima”, uz podršku National Endowment for Democracy (NED). Program je fokusiran na transfer znanja o demokratskim principima i ljudskim pravima, stimulisanje kritičkog razmišljanja o osjetljivim pitanjima u društvu, te poticanje razvoja komunikacijskih i istraživačkih vještina učesnika/ca.

-.-.-.-.-

 

Ured za međuuniverzitetsku saradnju
u zemlji i inostranstvu
Tuzla, 20.10.2021. god.

 

Humanity in Action Bosna i Hercegovina objavljuje poziv za dostavljanje prijava za učešće u projektu


POTICANJE DEMOKRATSKIH VRIJEDNOSTI
I AKTIVNOG GRAĐANSTVA MEĐU MLADIMA


Humanity in Action BiH desetu godinu zaredom organizuje projekat “Poticanje demokratskih vrijednosti i aktivnog građanstva među mladima”, uz podršku National Endowment for Democracy (NED). Program je fokusiran na transfer znanja o demokratskim principima i ljudskim pravima, stimulisanje kritičkog razmišljanja oosjetljivim pitanjima u društvu, te poticanje razvoja komunikacijskih i istraživačkih vještina učesnika/ca.

 

Poziv se primarno odnosi na studente/ice prve i druge godine dodiplomskog studija na svim visokoškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini, ali i prijave studenata/tica sa viših godina će se uzeti u razmatranje.

 

Sve troškove snosi organizator.

 

Prijavite se do 11. novembra 2021. godine preko formulara na linku:
https://bit.ly/pdviagmm_2021-2022

 

Više informacija na:
www.humanityinaction.org/country/bosnia-herzegovina/
www.facebook.com/hiabih
www.facebook.com/PDVIAGMM
z.markovic@humanityinaction.org