Promocija Fakulteta elektrotehnike budućim studentima u Jutarnjem programu RTV TK

Promocija Fakulteta elektrotehnike u Jutarnjem programu RTV TK već postaje tradicionalna pred početak upisa studenata u novu akademsku godinu.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 18.05.2021. god.

 

Promocija Fakulteta elektrotehnike u Jutarnjem programu RTV TK već postaje tradicionalna pred početak upisa studenata u novu akademsku godinu.

U ponedeljak, 17.05.2021. godine, u Jutarnjem programu gostovala je prof. dr. Nerdina Mehinović, dekanesa Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli.

Odgovore na mnogobrojna pitanja šta ovaj Fakultet može ponuditi budućim studentima dali su dekanesa prof.dr. Nerdina Mehinović gostujući u studiju RTV TK i prodekan za nastavu i studentska pitanja prof.dr. Emir Mešković javljanjem uživo iz laboratorija Fakulteta elektrotehnike. Sve potrebne informacije o studijskim programima, načinu i uslovima studiranja na Fakultetu elektrotehnike, resursima kojima Fakultet elektrotehnike raspolaže i sve što buduće studente očekuje nakon upisa na Fakultet, možete pogledati u sljedećem video prilogu.

 

 

U ponedjeljak, 31.5.2021. godine od 11:00 sati gledajte livestram razgovor sa menadžmentom Fakulteta elektrotehnike na Facebook stranici Univerziteta u Tuzli.

Postavite pitanja i saznajte više o studiranju na Univerzitetu u Tuzli.

Studiraj i ti na Univerzitetu u Tuzli. Znanje i kvalitet nemaju konkurenciju.

http://otvoreni.untz.ba/