Radionice i treninzi u okviru Erasmus+ projekta ”INTERBA” 

Univerzitet u Tuzli - INTERBA - Training Workshop in London

U toku je realizacija Erasmus+ projekta ”INTERnationalization at Home: Embedding Approcahes and Structures to Foster Internationalization at Western Balkans/INTERBA. 

-.-.-.-.-

 

UNIVERZITET U TUZLI
Tuzla, 23.12.2022. god.

 

U toku je realizacija Erasmus+ projekta ”INTERnationalization at Home: Embedding Approcahes and Structures to Foster Internationalization at Western Balkans/INTERBA. 

Projekat je fokusiran na jačanje međunarodne, međukulturalne i globalne dimenzije kroz internacionalizaciju kod kuće sa partnerskim visokoškolskim ustanovima iz zemlje i inostranstva kako bi se poboljšala kvaliteta obrazovanja i unaprijedila internacionalizacija institucije i društvene zajednice. Više detalja o projektu je raspoloživo na web linku https://interbaproject.com/.

U okviru INTERBA projekta planirano je održavanje radionica i treninga na partnerskim institucijama, uključujući i Univerzitet u Tuzli, s ciljem predstavljanja projekta, treniranja zaposlenika i studenata, predstavljanja kreiranih pilot kurseva, SCATE pedagoškog modela i Moodle platforme. Također, jedan od ciljeva projekta je i stvaranje i širenje mreže eksperata na partnerskim institucijama koji bi mogli značajno doprinijeti bržem procesu internacionalizacije partnerskih institucija u narednom periodu.

Radionice i treninzi će se održati:

  • 28. i 29.12.2022. godine od 12:00 – 16:00 sati na Tehnoškom fakultetu Univerziteta u Tuzli (Urfeta Vejzagića 8, Tuzla, INTERBA Laboratorija – Računarski Centar, drugi sprat)

i online putem Zoom aplikacije, a pristup je moguć preko sljedećih linkova:


Za učešće na radionicama i treninizima možete se registrovati putem sljedećeg web linka: https://forms.gle/dqJwXKmQbQG2sMUv6 i odabrati način učešća (fizičko prisustvo i učešće ili online učešće).

Plan održavanja radionica i treninga sa svim detaljima možete preuzeti ovdje.