Studenti u susret nauci 2023 – StES 2023

StES

KABINET REKTORA
Tuzla, 22.06.2023. god.

 

U novembru 2023. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci održaće se 16. multidisciplinarni naučno-stručni skup Studenti u susret nauci – StES 2023. sa međunarodnim učešćem. Skup će se održati u Banjoj Luci od 23. do 25. novembra 2023. godine.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da učestvujete na StES-u i ukazati Vam priliku za predstavljanje Vaših naučno-stručnih radova. Na naučnо-stručni skup mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija, kao i mladi istraživači do 30 godina starosti. Studenti u susret nauci – StES sa međunarodnim učešćem vodeći je naučno-stručni skup studenata, multidisciplinarnog karaktera, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, koji Vam daje priliku da se upustite u svijet nauke i istraživanja. Cilј StES skupa jeste prikazati naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te određivanje budućeg pravca istraživanja.

StES je prilika da se unaprijedi naučnoistraživački rad studenata u zemlji i regionu, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmjenjuju mišlјenja i sklapaju nova prijateljstva.

  • PRIRODNE NAUKE – Slobodna tema
  • DRUŠTVENE NAUKE – Slobodna tema
  • HUMANISTIČKE NAUKE – Slobodna tema
  • INŽENJERSTVO I TEHNOLOGIJA – Slobodna tema
  • BIOTEHNIČKE-POLJOPRIVREDNE NAUKE – Slobodna tema
  • ZDRAVSTVENE NAUKE – Slobodna tema

Važni datumi:
Rane prijave i dostavljanje apstrakta/rada – do 1. 8. 2023.
Kasne prijave i dostavljanje apstrakta/rada – do 1. 9. 2023.

Više informacija

Prijavni obrazac

Uputstvo za pisanje radova