Svečana promocija diplomanata i magistranata/mastera, 25.06.2021.

U Bosanskom Kulturnom Centru (BKC), 25.6.2021. godine, svečano je održana promocija diplomanata i magistranata Univerziteta u Tuzli. U prvoj grupi diplome su se dodijelile diplomantima i magistrantima Farmaceutskog fakulteta i Filozofskog fakulteta, u drugoj grupi diplome su se dodijelile  diplomantima i magistrantima Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 26.06.2021. god.

U Bosanskom Kulturnom Centru (BKC), 25.6.2021. godine, svečano je održana promocija diplomanata i magistranata Univerziteta u Tuzli.

PRVA GRUPA

U prvoj grupi diplome su se dodijelile diplomantima i magistrantima Farmaceutskog fakulteta i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Farmaceutski fakultet svojim diplomcima dodijelio je 23 diplome, a Filozofski fakultet dodijelio je 59 diploma diplomcima i četiri diplome postdiplomcima.

Dekanica Filozofskog fakulteta profesor doktor Nihada Delibegović Džanić obratila se prisutnima sa lijepim porukama i željom za mnogo uspijeha, a završno obraćanje bilo je od strane dekanice Farmaceutskog fakulteta profesor doktor Adalete Softić koja je diplomcima i magistrima poručila sve najbolje i mnogo sreće u daljem usavršavanju.

DRUGA GRUPA

Završno bacanje kapa pripalo je diplomcima i postdiplomcima Tehnološkog fakulteta gdje je dodijeljeno 76 diploma diplomcima i 12 diploma postdiplomcima.

Dekan Tehnološkog fakulteta profesor doktor Sead Ćatić obratio se svojim diplomcima i postdiplomcima, zahvalio im se jer su izabrali da upišu i završe ovaj fakultet te im poručio da budu odgovorni prema sebi i drugima jer uspjeh koji su ostvarili nose sa sobom kroz život i cijeli svijet.

Prisutnima se također obratila Rektorica Univerziteta u Tuzli profesor doktor Nermina Hadžigrahić sa najljepšim željama.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera završili smo Svečanu promociju diplomaca i postdiplomaca Univerziteta u Tuzli, svima želimo mnogo sreće i uspjeha u daljoj karijeri.