TRAIN BiH Webinar „CARE – briga o opštem blagostanju univerzitetskih uposlenika i SUPPORT – podrška izvođenju online nastave“

U saradnji sa svim javnim univerzitetima u BiH, Univerzitet u Sarajevu u okviru projekta „Razvoj okvira stručnog usavršavanja akademskog osoblja na javnim univerzitetima u BiH – TRAIN BiH“, u četvrtak, 28.4.2022. godine u periodu od 9,00 do 14,00 sati organizuje webinar pod nazivom „CARE – briga o opštem blagostanju univerzitetskih uposlenika i SUPPORT – podrška izvođenju online nastave“.

-.-.-.-.-

UNIVERZITET U TUZLI
Tuzla, 14.04.2022. god.

 

U saradnji sa svim javnim univerzitetima u BiH, Univerzitet u Sarajevu u okviru projekta „Razvoj okvira stručnog usavršavanja akademskog osoblja na javnim univerzitetima u BiH – TRAIN BiH“, u četvrtak, 28.4.2022. godine u periodu od 9,00 do 14,00 sati organizuje webinar pod nazivom „CARE – briga o opštem blagostanju univerzitetskih uposlenika i SUPPORT – podrška izvođenju online nastave“ koji je namijenjen jačanju kompetencija i pružanju podrške akademskom osoblju u saradničkim/nastavničkim zvanjima na svim javnim univerzitetima u BiH. Molimo vas da sačuvate navedeni datum kako biste bili u prilici da prisustvujete webinaru.

 

U nastavku možete naći PROGRAM WEBINARA.

 

Registraciju za webinar možete izvršiti putem sljedećeg link-a: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctcuCpqDovE93PkHnT2bZuAn7vzHRXRGlz

 

Webinar se organizuje u okviru zajedničkih aktivnosti Komisije za izradu okvira stručnog usavršavanja akademskog osoblja na nivou BiH koju je imenovala Rektorska konferencija BiH/Rektorski zbor BiH i u čijem radu učestvuju predstavnici svih javnih univerziteta u BiH. Aktivnostima Komisije koordinira Univerzitet u Sarajevu, a finansijski ih podržava Fondacija kralja Baudouina, Belgija.

 

Više informacija:

https://www.unsa.ba/novosti/train-bih-webinar-care-briga-o-opstem-blagostanju-univerzitetskih-uposlenika-i-support