Univerzitet u Tuzli doprinosi poboljšanju prilika za srednjoškolce

Univerzitet u Tuzli u saradnji sa Udruženjem Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini povodom projekta “Socijalni dan 2021” omogućio je volontiranje za pet srednjoškolaca iz Tuzle. Projekat je realiziran 15.10.2021. godine a Univerzitet kroz proces jednodnevnog volontiranja omogućio uvid u način obavljanja poslova na radnim mjestima u različitim službama.

-.-.-.-.-

 

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 21.10.2021. god.

 

 

Univerzitet u Tuzli u saradnji sa Udruženjem Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini povodom projekta “Socijalni dan 2021” omogućio je volontiranje za pet srednjoškolaca iz Tuzle.

Projekat je realiziran 15.10.2021. godine a Univerzitet kroz proces jednodnevnog volontiranja omogućio uvid u način obavljanja poslova na radnim mjestima u različitim službama.

Rektorica Univerziteta prof. dr. Nermina Hadžigrahić poželjela je dobrodošlicu i ugodan boravak srednjoškolcima na Univerzitetu u Tuzli.

Realizacijom ove aktivnosti doprinose poboljšanju prilika za srednjoškolce u lokalnim zajednicama te pružaju srednjoškolcima priliku da implementiraju projekte koji za cilj imaju rješavanje problema u lokalnoj zajednici i svoje ideje.

 

Univerzitet u Tuzli doprinosi poboljšanju prilika za srednjoškolce