UNTZ TALKS: EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKI FAKULTET

Univerzitet u Tuzli - UNTZ TALKS - Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

U srijedu, 6. aprila 2022. godine u Ateljeu „Ismet Mujezinović“ u 11.30 sati bit će održana 5. sesija UNTZ talks-a. Srednjoškolci će imati priliku čuti sve pojedinosti i informacije vezane za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet. Odgvore na pitanja zašto i kako studirati na ovom fakultetu ponudit će doc. dr. sc. Senad Mehmedinović, Lejla Purač, studentica, kao i Lejla Kišić, bacc.specijalne edukacije i rehabilitacije.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 04.04.2022. god.

 

U srijedu, 6. aprila 2022. godine u Ateljeu „Ismet Mujezinović“ u 11.30 sati bit će održana 5. sesija UNTZ talks-a.

 

Srednjoškolci će imati priliku čuti sve pojedinosti i informacije vezane za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet. Odgvore na pitanja zašto i kako studirati na ovom fakultetu ponudit će doc. dr. sc. Senad Mehmedinović, Lejla Purač, studentica, kao i Lejla Kišić, bacc.specijalne edukacije i rehabilitacije.

 

Lejla Kišić je naša uspješna alumnistkinja. Bachelor je specijalne edukacije i rehabilitacije, te koordinator Udruženja za razvoj i socijalnu inkluziju (SOCI) Tuzla. Dugogodišnji je aktivista u lokalnoj zajednici koji se zalaže za unapređenje kvalitete života, poštivanje i ostvarivanje prava osoba s invaliditetom. Saradnik je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Izvor je motivacije i kreativnosti u radu i djeca su njen život i poziv. Upoznati Lejlu je stvar dobrog ukusa, a družiti se i sarađivati sa njom je stvar privilegije.

 

Vezani članci:


Univerzitet u Tuzli zvanično otvorio svoja vrata 


Budući studenti