UNTZ TALKS: FILOZOFSKI FAKULTET

Univerzitet u Tuzli - UNTZ TALKS - Filozofski fakultet

U utorak, 5.4.2022. godine zvanično će otpočeti projekt UNTZ talks. U narednim danima srednjoškolci će imati priliku slušati uspješne alumniste, profesore i studente našeg Univerziteta. Prvu sesiju će otvoriti Filozofski fakultet sa početkom u 10,00 sati, u Ateljeu “Ismet Mujezinović”, gdje će budući studenti dobiti informacije zašto studirati na Filozofskom fakultetu.

-.-.-.-.-

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 03.04.2022. god.

 

U utorak, 5.4.2022. godine zvanično će otpočeti projekt UNTZ talks. U narednim danima srednjoškolci će imati priliku slušati uspješne alumniste, profesore i studente našeg Univerziteta.

 

Prvu sesiju će otvoriti Filozofski fakultet sa početkom u 10,00 sati, u Ateljeu “Ismet Mujezinović”, gdje će budući studenti dobiti informacije zašto studirati na Filozofskom fakultetu.

 

Učesnici sesije su: doc.dr. Gabriel Pinkas, studentica Politologije Maida Šljivić i alumnistkinja mr.sc. Alma Tihić, klinička geštalt terapeutkinja.

 

Naša govornica Alma Tihić za srednjoškolce će pričati na temu „Psihoterapija – kada i gdje potražiti stručnu pomoć?“

 

Alma Tihić, magistrica je društvenih nauka iz područja psihologije i akreditovani geštalt psihoterapeut u Evropskoj asocijaciji za geštalt psihoterapiju. Dodiplomsko i postdiplomsko obrazovanje stekla je na Univerzitetu u Tuzli, Filozofski fakultet, odsjek Pedagogija – psihologija. Voditeljica je psihološkog savjetovališta i predsjednica Udruženja za psihološku podršku i edukaciju Actum u Tuzli. Od 2014. godine radi individualnu i grupnu psihoterapiju sa odraslima i parovima, primjenom licenciranih principa i standarda geštalt psihoterapijskog pristupa. Članica je: Evropske asocijacije za geštalt psihoterapiju (EAGT).

 

Vezani članci:


Univerzitet u Tuzli zvanično otvorio svoja vrata 


Budući studenti