XV naučno stručni skup “Studenti u susret nauci” StES 2022

KABINET REKTORA UNIVERZITETA U TUZLI
Tuzla, 24.08.2022. god.

 

U novembru 2022. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci održaće se 15. multidisciplinarni naučno-stručni skup Studenti u susret nauci – StES 2022. sa međunarodnim učešćem. Skup će se održati u Banjoj Luci od 17. do 19. novembra 2022. godine. Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da učestvujete na StES-u i ukazati Vam priliku za predstavljanje Vaših naučno-stručnih radova.

Na stručno-naučni skup mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija, kao i mladi istraživači do 30 godina starosti. Studenti u susret nauci – StES sa međunarodnim učešćem vodeći je naučno-stručni skup studenata, multidisciplinarnog karaktera, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, koji Vam daje priliku da se upustite u svijet nauke i istraživanja. Cilј StES skupa jeste prikazati naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te određivanje budućeg pravca istraživanja.

StES je prilika da se unaprijedi naučnoistraživački rad studenata u zemlji i regionu, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmjenjuju mišljenja i sklapaju nova prijateljstva.

ROK ZA PRIJAVE I DOSTAVLJANJE APSTRAKTA / RADA JE 01.09.2022. GODINE.

 

Uputstvo za pisanje radova

Drugo pozivno pismo

Prijavni obrazac