Zbornik ICEI 2019 uspješno indeksiran u Web of Science Core Collection™

Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli tradicionalno, na dvogodišnjoj vremenskoj osnovi, organizuje međunarodnu naučnu konferenciju „Ekonomija integracija“, poznatiju pod akronimom ICEI. Šesta po redu konferencija održana je 2019. godine, pod naslovom „(E)migracije i konkurentnost zemalja Jugoistočne Evrope”, u saradnji sa pet koorganizatorskih fakulteta iz zemalja regiona. Učešće je uzelo 149 (ko)autora iz čak jedanaest zemalja svijeta.

-.-.-.-.-

EKONOMSKI FAKULTET
Tuzla, 22.07.2021. god.

 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli tradicionalno, na dvogodišnjoj vremenskoj osnovi, organizuje međunarodnu naučnu konferenciju „Ekonomija integracija“, poznatiju pod akronimom ICEI.

Šesta po redu konferencija održana je 2019. godine, pod naslovom „(E)migracije i konkurentnost zemalja Jugoistočne Evrope”, u saradnji sa pet koorganizatorskih fakulteta iz zemalja regiona. Učešće je uzelo 149 (ko)autora iz čak jedanaest zemalja svijeta.

Visok kvalitet ove konferencije doprinio je uspješnoj indeksaciji Zbornika ICEI 2019 u The Conference Proceedings Citation Index (CPCI), kao što je to bio slučaj sa zbornicima iz 2015. i 2017. godine.

CPCI je dio Web of Science Core Collection™ u kojem se referiraju zbornici radova s odabranih konferencija iz područja društvenih i humanističkih nauka.

Pripreme za sedmu konferenciju, ICEI 2021 već su u toku. Više informacija za zainteresovane autore dostupno je na http://www.icei.ba.