Ključna aktivnost 1 – Mobilnost

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaposlenici Filozofskog fakulteta posjetili Univerzitet u Pečuhu u okviru programa mobilnosti Erasmus+

 

Prof.dr. Tanja Pavlović i prof.dr. Nihada Delibegović Džanić su periodu od 26.9.2021. do 1.10.2021. boravile na Univerzitetu u Pečuhu u okviru programa mobilnosti Erasmus + i održale po osam sati predavanja.

 

Dr.sci. Sanel Hadžiahmetović, vanr.prof. o mobilnosti

Dr.sci. Sanel Hadžiahmetović, vanr.prof. o mobilnosti

 

 

 

Održano predavanje i interaktivna radionica na Pamukkale univerzitetu

Dr.sci. Elvis Ahmetović, red.prof. nam je predstavio mobilnost na Univerzitetu Pamukkale u Turskoj.

 

 

Admir Selesković, dipl. pravnik, pomoćnik Generalnog sekretara prenio je svoja iskustva o mobilnosti

Admir Selesković, dipl.pravnik, pomoćnik Generalnog sekretara Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli šalje pozdrave iz Rumunije.

 

 

REKLI SU O MOBILNOSTI…

Erasmus+ Enriching lives, opening minds.

 

 

 

Univerzitet u Tuzli - Mobilnosti

Iskustva i poruke studenata u mobilnosti

 

Ured za međuuniverzitetsku saradnju u zemlji i inostranstvu Univerziteta u Tuzli u kontaktu je sa studentima koji su se zatekli na razmjeni u Hrvatskoj, Španiji, Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Mađarskoj i Turskoj. Svi su dobro i zdravo. Od njih devetnaest, osamnaest je u studentskim domovima, a jedna kolegica je na preporuku univerziteta domaćina napustila studentski dom i gost je kod kolegice sa studijskog programa.

 

Univerzitet u Tuzli - Mobilnost

Predstavnici Karamanoglu Mehmetbey Univerziteta iz Turske boravili su na Univerzietu u Tuzli u okivru Erasmus+ programa razmjene

 

Profesori dr.sci. Hasan Kizilkaya i dr.sci. Bayezid Guclan sa Univerziteta Karamanoglu Mehmetbey Univerziteta iz Turske boravili su na Univerzitetu u Tuzli u periodu od 07. do 11.10.2019.godine u okviru Erasmus+ programa razmjene osoblja i studenata.

 

Univerzitet u Tuzli - Mobilnost

Zaposlenici Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Tuzli posjetili su Pamukkale Univerzitet u Turskoj u okviru Erasmus+ programa „Staff Mobility For Teaching“ i „PAU 9th international week“

 

Zaposlenici Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Tuzli, Prof. Dr. Elvis Ahmetović i Prof. Dr. Jasmin Suljagić, su obavili službeni put na Pamukkale Univerzitet (Denizli, Turska) i aktivno učestvovali u programu „Erasmus+ „Staff Mobility for Teaching“ i „PAU 9th International Week“, koja je održana od 01.04.2019 do 05.04.2019. godine na Pamukkale Univerzitetu.