Monitoring posjeta INCLUSION projektu

UNIVERZITET U TUZLI
Tuzla, 03.07.2019. god.

 

Predstavnici Nacionalne Erasmus + Kancelarije BiH (NEO) g-din Suad Muhibić i g-din Dejan Rosić, u četvrtak 27.6.2019. godine, posjetili su Univerzitet u Tuzli u cilju realizacije monitoring posjete Univerzitetu u Tuzli.


Svrha monitoring posjete je upoznavanje sa realizovanim aktivnostima i do sada razvijenim outputima projekta, kao i da se vidi da li je projekat naišao na bilo kakve probleme u operativnoj i / ili finansijskoj implementaciji, kako bi se isti eventualno mogli pravovremeno riješiti. Monitoring posjeti su prisustvovali ​​predstavnici Nacionalne Erasmus + kancelarije u BiH, rektorica Univerziteta u Tuzli prof. dr Nermina Hadžigrahić, koordinator SAFA iz Yerevana (putem skype-a), predstavnici BiH konzorcija (UNTZ, SMOC, FMON), kao i rukovodno, nastavno i administrativno osoblje i studenti sa Univerziteta u Tuzli.

 

Voditelj projekta ispred Univerziteta u Tuzli, prof. dr Jasmina Alihodžić, upoznala je prisutne sa do sada obavljenim aktivnostima, te o zadacima projektnog tima koji bi trebali biti realizovani do zatvaranja projekta u oktobru tekuće godine.

 

Nakon završetka monitoring posjete, predstavnici NEO su članovima akademskog i administrativnog osoblja UNTZ predstavili i aktivnosti, te mogućnosti apliciranja u okviru Jean Monnet programa.

 

Monitoring posjeta INCLUSION projektu