NAPOMENA:
Ukoliko ne možete izvršiti direktan pregled pdf fajla u webpregledniku, potrebno je da prethodno izvršite download istog.
Name
Parent Directory Biološki aktivni sastojci hrane.doc Biološki procesi obrade otpadnih voda.doc Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata.pdf Makro i mikro elementi u hrani i biološkim procesima.doc Mikrobiologija namirnica.doc Modeliranje i optimiranje u prehrambenom inženjerstvu.pdf Nove spoznaje u tehnologiji ulja i masti.doc Odabrana poglavlja prehrambeno-procesnog inženjerstva.doc Odabrana poglavlja tehnologije alkoholnih i bezalkoholnih pića.doc Odabrana poglavlja u tehnologiji mlijeka i mliječnih proizvoda.doc Odabrane teme iz toksikologije hrane.docx Održive tehnologije u prehrambeno-procesnom inženjerstvu.doc Planiranje i optimizacija eksperimentalnih istraživanja.doc Procesi kristalizacije u hrani.doc Proizvodnja dodataka prehrani.doc Racionalizacija energetskih utrošaka u procesima prehrambene industrije.docx Savremene metode u analizi bioaktivnih suspstanci.doc Sistemi kvaliteta u proizvodnji hrane.docx Tehnologija autohtonih prehrambenih proizvoda.doc Upravljanje procesima promjena svježeg voća i povrća.docx