Icon  Name                                                                                            
[PARENTDIR] Parent Directory [   ] Biološki aktivni sastojci hrane.doc [   ] Biološki procesi obrade otpadnih voda.doc [   ] Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata.pdf [   ] Makro i mikro elementi u hrani i biološkim procesima.doc [   ] Mikrobiologija namirnica.doc [   ] Modeliranje i optimiranje u prehrambenom inženjerstvu.pdf [   ] Nove spoznaje u tehnologiji ulja i masti.doc [   ] Odabrana poglavlja prehrambeno-procesnog inženjerstva.doc [   ] Odabrana poglavlja tehnologije alkoholnih i bezalkoholnih pića.doc [   ] Odabrana poglavlja u tehnologiji mlijeka i mliječnih proizvoda.doc [   ] Odabrane teme iz toksikologije hrane.docx [   ] Održive tehnologije u prehrambeno-procesnom inženjerstvu.doc [   ] Planiranje i optimizacija eksperimentalnih istraživanja.doc [   ] Procesi kristalizacije u hrani.doc [   ] Proizvodnja dodataka prehrani.doc [   ] Racionalizacija energetskih utrošaka u procesima prehrambene industrije.docx [   ] Savremene metode u analizi bioaktivnih suspstanci.doc [   ] Sistemi kvaliteta u proizvodnji hrane.docx [   ] Tehnologija autohtonih prehrambenih proizvoda.doc [   ] Upravljanje procesima promjena svježeg voća i povrća.docx

NAPOMENA: Ukoliko ne možete izvršiti direktan pregled pdf fajla u webpregledniku, potrebno je da prethodno izvršite download istog.