DOBRO DOŠLI NA UNIVERZITET U TUZLI! Znanje i kvalitet nemaju konkurenciju!

46 godina Univerziteta u Tuzli - Znanje i kvalitet nemaju konkurenciju

 

Dragi naši budući studenti,

 

Univerzitet u Tuzli vam srdačno otvara vrata svih svojih fakulteta.
Vjerujemo da je većina vas u dilemi koji fakultet upisati i zašto uopće studirati.

 

Mi vam nudimo odgovore na ova i slična pitanja. Sigurno ste kroz dosadašnje obrazovanje uspjeli pronaći sebe u mnogim oblastima, stoga smo izrazito ponosni što s vama možemo podijeliti širok spektar studijskih profila na kojima ćete moći unaprijediti sebe, svoje znanje i sposobnosti,te steći kvalitetne diplome za pronalazak odgovarajućeg posla.

 

Ukoliko niste sigurni šta upisati, mi vam nudimo rješenje!
Iskoristite priliku te posjetite naše web platforme i društvene mreže i zakoračite u akademski svijet iz potpuno drugog ugla. U narednom periodu donosimo vam sve bitne informacije vezane za upis na odgovarajuće fakultete ali i pregršt zanimljivog sadržaja koje do sada niste imali priliku vidjeti.

 

Upoznat ćete naše profesore, studente ali i slušati i razgovarati sa stručnjacima iz mnogih oblasti koji će s vama podijeliti svoju putanju od stjecanja diplome na našem Univerzitetu do današnjih uspješnih dostignuća.

 

Nakon priče, slijedi praksa! Iskoritite priliku i zakoračite u naše laboratorije i kabinete. Zato, otkrijte akademski svijet iz prve ruke i dobijte odgovor na pitanje zašto studirati na našem Univerzitetu.

 

Sretni smo i ponosni što ćete upravo vi biti dio naše zajednice.

 

Dobro došli na Univerzitet u Tuzli, jer znanje i kvalitet nemaju konkurenciju!

 

Više informacija potražite na web platformi:
http://untz.ba/studij-nastava/buduci-studenti/http://otvoreni.untz.ba i http://untz.ba